Finger food zalogaje možete raditi za sve prigode, kao casual večeru ili brunch.
6
jednostavno
15 minuta
Ispiši
Sastojci
1 baguette kruh
Maslinovo ulje
200 g Belje kulen narezak
2 jabuke
50 g šećera
50 g vode
1 žličica cimeta
150 g gorgonzole
Matovilac, po želji
Priprema
Jabuke ogulite te izrežite na manje kockice. U tavu na srednje jaku vatru stavite jabuke, vodu, šećer i cimet te kuhajte dok se voda ne reducira, a jabuke ne omekšaju, oko 10-ak minuta. Maknite s vatre te ostavite po strani.
Kulen izrežite na komadiće pa ga u sjeckalici usitnite tako da dobijete mljeveno meso.
Usitnjeni kulen prepržite kratko na čistoj tavi bez masnoće. Maknite s vatre.
Kruh izrežite na šnite, pokapajte maslinovim uljem te prepržite u pećnici ili na grill tavi.
Na svaku šnitu preprženog kruha stavite usitnjeni kulen. Preko kulena dodajte pirjane jabuke te na kraju komadiće gorgonzole.
Ove web stranice koriste internetske kolačiće kako bi vam omogućile bolje korisničko iskustvo.
Funkcionalni kolačići
Uvijek aktivni
Spremanje ovih kolačića je striktno neophodno zbog legitimnog interesa omogućavanja funkcionalnosti specifično zatraženih od strane korisnika ili zbog općenitog prijenosa elektroničke komunikacije.
Postavke
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistički kolačići
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes.Spremanje ovih kolačića koristi se isključivo za potrebe obrade statističkih podataka. Bez sudskog poziva, dobrovoljnog pristanka od strane vašeg davatelja internetskih usluga ili dodatne evidencije treće strane, informacije pohranjene ili dohvaćene samo u tu svrhu obično se ne mogu koristiti za vašu identifikaciju.
Marketinški kolačići
Spremanje ovih kolačića nužno je za izradu korisničkih profila kako bismo vam prilagodili sadržaj i oglase na web stranicama sličnih interesa u marketinške svrhe.