Ražnjiće možete raditi i u kombinaciji s kobasicom i sirom te rajčicama. Recept je idealan za toplije dane kad je grill često u pripremi.
4
jednostavno
15 minuta
Ispiši
Sastojci
100 g Baranjske kobasice Belje
20-ak cherry rajčica
100 g sira za grill
Malo maslinovog ulja
Matovilac, ili po želji
Priprema
Rajčice operite i posušite. Sir narežite na kockice. Na ražnjić postavite po jednu rajčicu, komad sira te narezanu kobasicu. Ponovite dok ne dođete do kraja ražnjića.
Na ugrijanoj tavi ili grill tavi na malo maslinovog ulja prepecite ražnjiće po dvije minute sa svake strane.
Ove web stranice koriste internetske kolačiće kako bi vam omogućile bolje korisničko iskustvo.
Funkcionalni kolačići
Uvijek aktivni
Spremanje ovih kolačića je striktno neophodno zbog legitimnog interesa omogućavanja funkcionalnosti specifično zatraženih od strane korisnika ili zbog općenitog prijenosa elektroničke komunikacije.
Postavke
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistički kolačići
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes.Spremanje ovih kolačića koristi se isključivo za potrebe obrade statističkih podataka. Bez sudskog poziva, dobrovoljnog pristanka od strane vašeg davatelja internetskih usluga ili dodatne evidencije treće strane, informacije pohranjene ili dohvaćene samo u tu svrhu obično se ne mogu koristiti za vašu identifikaciju.
Marketinški kolačići
Spremanje ovih kolačića nužno je za izradu korisničkih profila kako bismo vam prilagodili sadržaj i oglase na web stranicama sličnih interesa u marketinške svrhe.