0 1 2 3
search icon

Grissini omotani slaninom i guacamole umak

Grissini omotani slaninom i kremasti guacamole umak prava su kombinacija za ljetnu večer uz društvo ili pak uz film.

4
jednostavno
15 minuta
Ispiši

Sastojci

  • Baranjska slanina narezak
  • grissini
  • 2 avokada
  • 1 ljubičasti luk
  • 1 rajčica
  • 1 limeta
  • sol, papar
  • peršin, svježi

Priprema

  1. Svaki grissin omotajte s po jednim komadom slanine.
  2. Avokado prepolovite, maknite košticu te izdubite unutrašnjost. Dodajte mu sok limete pa zgnječite sve vilicom. Možete koristiti i sjeckalicu.
  3. Usitnite luk i rajčicu, dodajte avokadu te začine sa soli, paprom i peršinom.
  4. Poslužite uz grissine koje ste prethodno omotali.