Jednostavno i preukusno. Repovi škampi omotani slaninom te potom pečeni na grillu. Kombinacija koju kad jednom probate, postat će vam jedna od omiljenih.
4
jednostavno
20 minuta
Ispiši
Sastojci
400 g repova škampi
200 g Baranjske slanine Belje
Priprema
Očišćene repove škampi omotajte s po jednim komadom slanine.
Stavite na grill ili na grill tavu te pecite po minutu sa svake strane.
Poslužite uz prepržen tost i dresing po želji.
Dresing od kiselog vrhnja
120 g kiselog vrhnja
2 žlice vlasca
pola limunovog soka
sol, papar
Priprema
Sve sastojke pomiješajte te stavite u zdjelicu. Ohladite pa poslužite sa škampima i slaninom.
Ove web stranice koriste internetske kolačiće kako bi vam omogućile bolje korisničko iskustvo.
Funkcionalni kolačići
Uvijek aktivni
Spremanje ovih kolačića je striktno neophodno zbog legitimnog interesa omogućavanja funkcionalnosti specifično zatraženih od strane korisnika ili zbog općenitog prijenosa elektroničke komunikacije.
Postavke
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistički kolačići
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes.Spremanje ovih kolačića koristi se isključivo za potrebe obrade statističkih podataka. Bez sudskog poziva, dobrovoljnog pristanka od strane vašeg davatelja internetskih usluga ili dodatne evidencije treće strane, informacije pohranjene ili dohvaćene samo u tu svrhu obično se ne mogu koristiti za vašu identifikaciju.
Marketinški kolačići
Spremanje ovih kolačića nužno je za izradu korisničkih profila kako bismo vam prilagodili sadržaj i oglase na web stranicama sličnih interesa u marketinške svrhe.