Slatko-slani okusi u topljenom camembertu su s razlogom prava delicija. Ovako pripremljen možete poslužiti kao predjelo, uz platu ili kad vam dođu gosti.
4
jednostavno
25 minuta
Ispiši
Sastojci
Camembert
50 g džema od smokve
šaka pistacija
šaka sušenih brusnica
2 šnite Baranjskog kulena Belje
žlica meda
kruh ili prepečeni tost
Priprema
Pećnicu ugrijte na 180 stupnjeva. Pripremite manju posudu ili tavu koja može u pećnicu.
Pistacije nožem grubo usitnite, a šnite kulena narežite na sitne komadiće.
Camembert maknite iz celofana te ga stavite na tavu.
Zarežite ga na nekoliko mjesta.
Premažite džemom od smokava, pospite sjeckanim pistacijama i brusnicama te dodajte komadiće kulena.
Rasporedite žlicu meda pa sve zapecite 15-20 minuta, odnosno dok se camembert ne otopi u sredini.
Ove web stranice koriste internetske kolačiće kako bi vam omogućile bolje korisničko iskustvo.
Funkcionalni kolačići
Uvijek aktivni
Spremanje ovih kolačića je striktno neophodno zbog legitimnog interesa omogućavanja funkcionalnosti specifično zatraženih od strane korisnika ili zbog općenitog prijenosa elektroničke komunikacije.
Postavke
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistički kolačići
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes.Spremanje ovih kolačića koristi se isključivo za potrebe obrade statističkih podataka. Bez sudskog poziva, dobrovoljnog pristanka od strane vašeg davatelja internetskih usluga ili dodatne evidencije treće strane, informacije pohranjene ili dohvaćene samo u tu svrhu obično se ne mogu koristiti za vašu identifikaciju.
Marketinški kolačići
Spremanje ovih kolačića nužno je za izradu korisničkih profila kako bismo vam prilagodili sadržaj i oglase na web stranicama sličnih interesa u marketinške svrhe.