Pole su prilog za koji ste sigurno svi čuli. Ove polovice krumpira su poznate po tome što se peku s komadima slanine. Možete ih poslužiti uz meso ili ribu.
6
jednostavno
60 minuta
Ispiši
Sastojci
1 kg mladog krumpira
sol
ulje
100 g Baranjske slanine Belje
Priprema
Pećnicu ugrijte na 180 stupnjeva. Pripremite posudu za pečenje.
Krumpire dobro operite i prepolovite. Posudu nauljite te posložite krumpire tako da im je kora prema dolje, a prepolovljene polovice prema gore.
Posolite i stavite peći.
Pred kraj na svaku polovicu krumpira stavite komad slanine i zapecite još 10 minuta.
Ove web stranice koriste internetske kolačiće kako bi vam omogućile bolje korisničko iskustvo.
Funkcionalni kolačići
Uvijek aktivni
Spremanje ovih kolačića je striktno neophodno zbog legitimnog interesa omogućavanja funkcionalnosti specifično zatraženih od strane korisnika ili zbog općenitog prijenosa elektroničke komunikacije.
Postavke
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistički kolačići
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes.Spremanje ovih kolačića koristi se isključivo za potrebe obrade statističkih podataka. Bez sudskog poziva, dobrovoljnog pristanka od strane vašeg davatelja internetskih usluga ili dodatne evidencije treće strane, informacije pohranjene ili dohvaćene samo u tu svrhu obično se ne mogu koristiti za vašu identifikaciju.
Marketinški kolačići
Spremanje ovih kolačića nužno je za izradu korisničkih profila kako bismo vam prilagodili sadržaj i oglase na web stranicama sličnih interesa u marketinške svrhe.