Grillani škampi s kobasicom odličan su odabir za finger food. Zanimljiv spoj nježnog škampa i ukusne kobasice savršeno se nadopunjuje uz umak.
6
jednostavno
15 minuta
Ispiši
Sastojci
500 g očišćenih repova kozica ili škampi
100 g Baranjske kobasice Belje
štapići za grill
ZA UMAK
150 g majoneze
4 žlice ketchupa
sol pola limuna
1 žličica maslinovog ulja
sol, papar
Priprema
Kobasicu izrežite na komade debljine 3 milimetra. Na štapić zabodite škamp pa izrezanu kobasicu. Na grill tavi prepržite zabodeni škamp i kobasicu te pecite oko 1 minutu sa svake strane.
Pečene škampe s kobasicom složite na tanjur.
Za umak sve sastojke pomiješajte te stavite u posudu.
Ove web stranice koriste internetske kolačiće kako bi vam omogućile bolje korisničko iskustvo.
Funkcionalni kolačići
Uvijek aktivni
Spremanje ovih kolačića je striktno neophodno zbog legitimnog interesa omogućavanja funkcionalnosti specifično zatraženih od strane korisnika ili zbog općenitog prijenosa elektroničke komunikacije.
Postavke
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistički kolačići
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes.Spremanje ovih kolačića koristi se isključivo za potrebe obrade statističkih podataka. Bez sudskog poziva, dobrovoljnog pristanka od strane vašeg davatelja internetskih usluga ili dodatne evidencije treće strane, informacije pohranjene ili dohvaćene samo u tu svrhu obično se ne mogu koristiti za vašu identifikaciju.
Marketinški kolačići
Spremanje ovih kolačića nužno je za izradu korisničkih profila kako bismo vam prilagodili sadržaj i oglase na web stranicama sličnih interesa u marketinške svrhe.