0 1 2 3
search icon

Tjestenina s Baranjskom kobasicom

Jednostavan, brz i ukusan recept s tjesteninom, kobasicom i rajčicama možete napraviti kad nemate vremena za dugotrajno kuhanje ili kad se zaželite nečeg ukusnog i brzog.

2
jednostavno
15 minuta
Ispiši

Sastojci

  • 200 g tjestenine po izboru
  • Maslinovo ulje
  • 100 g Baranjske kobasice Belje
  • 100 g cherry rajčica
  • Sol, papar
  • 50 g badema

Priprema

  1. Tjesteninu stavite kuhati po uputstvima s vrećice.
  2. Za to vrijeme napravite umak.
  3. Rajčice operite i prepolovite. Kobasicu narežite na komadiće.
  4. Na malo maslinovog ulja prepržite rajčice. Sada dodajte kobasicu te pržite nekoliko minuta. Ubacite bademe te začinite. Dodajte ocijeđenu tjesteninu, pomiješajte kako bi se sve spojilo. Po potrebi dodajte malo vode od kuhanja tjestenine.
  5. Poslužite toplo.