U dubljoj tavi na srednje jakoj vatri kratko prepržite slaninu i kulenovu seku. Izvadite van i stavite na papirnati ručnik da se ocijedi višak masnoće. U istu tavu na malo maslinovog ulja dodajte prethodno usitnjen luk. Pirjajte ga na srednje jakoj vatri dok ne omekša, oko 5 minuta.
Dodajte usitnjene šampinjone te nastavite pirjati oko 10 minuta, odnosno dok šampinjoni ne omekšaju i ne ispuste tekućinu.
Sada sve podlijte vinom i pirjajte dok alkohol ne ispari, nekoliko minuta.
Začinite sa soli i paprom pa dodajte vrhnje za kuhanje, slaninu i kulenovu seku te senf.
Dodajte kuhanu tjesteninu te poslužite odmah.
Po želji pospite s peršinom i s malo ribanog tvrdog sira.
Ove web stranice koriste internetske kolačiće kako bi vam omogućile bolje korisničko iskustvo.
Funkcionalni kolačići
Uvijek aktivni
Spremanje ovih kolačića je striktno neophodno zbog legitimnog interesa omogućavanja funkcionalnosti specifično zatraženih od strane korisnika ili zbog općenitog prijenosa elektroničke komunikacije.
Postavke
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistički kolačići
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes.Spremanje ovih kolačića koristi se isključivo za potrebe obrade statističkih podataka. Bez sudskog poziva, dobrovoljnog pristanka od strane vašeg davatelja internetskih usluga ili dodatne evidencije treće strane, informacije pohranjene ili dohvaćene samo u tu svrhu obično se ne mogu koristiti za vašu identifikaciju.
Marketinški kolačići
Spremanje ovih kolačića nužno je za izradu korisničkih profila kako bismo vam prilagodili sadržaj i oglase na web stranicama sličnih interesa u marketinške svrhe.